Birgits Mad

Restaurant-besøg – Frederikshøj

Besøg Restaurant Frederikshøj og Wassim Hallal. En madoplevelse i særklasse. Frederikshøjmenu Pighvar Rødbede   Aske   Strandurt ***** Okseryg Broccoli   Fedt   Svampe ***** Blomme Vanille   Karamel   Havtorn ***** Champagne DomPerignon Classic Rødvin Jean-Claude Boisset Bourgogne Chardonnay Les...

Risalamande

Til kirsebærsovsen Amarena Fabbri – de originale italienske dessertkirsebær En gastronomisk juleoplevelse – spændende opskrifter med det italienske gourmetprodukt Amarena Fabbri – de originale italienske dessertkirsebær En gastronomisk juleoplevelse med det italienske gourmetprodukt De...

Brunkager

04. december 2011 kl. 19:01 på DR1 250 g. smør 125 g. lys sirup – (ca. 3/4 dl) 250 g. farin – (ca. 3 dl) 2 tsk. potaske 1 spsk. koldt vand 3 tsk. Stødt kanel 1 tsk. Stødt nelliker...

Klejner

Opskrift på klejner. Ingredienser 500 g hvedemel 150 g margarine 150 g sukker 1 tsk. kardemomme reven skal af 1 citron 3 æg 3 spsk. fløde eller mælk ½ tsk. hjortetakssalt Bliver til ca....

Duften i bageriet

Mel typer Ølandshvede Ølandshvede er en gammel kornsort som sortsmæssigt befinder sig mellem den traditionelle vårhvede og spelthvede. Af udseende ligner den hveden, selve kernes egenskaber minder mest om spelt. Den har et markant...

Krydderi liste alfabetisk

Krydderi og krydderurter er uundværlige i mad. Herunder kan du se en alfabetisk liste over en række anvendelsesmuligheder for nogle af de mest brugte krydderurter/krydderier. Anis Anis anvendes som smagsforbedrende stof, og bruges bl.a....