Pavlova med marcipan og sommerbær
Pavlova med marcipan og sommerbær INGREDIENSER MARENGS 3 æggehvider ½ tsk. lys eddike 150 g flormelis 100 g marcipan CREME 2½ dl piskefløde 1½ dl cremefraiche 38 % korn af 1 vaniljestang 4 spsk....
Pavlova med marcipan og sommerbær INGREDIENSER MARENGS 3 æggehvider ½ tsk. lys eddike 150 g flormelis 100 g marcipan CREME 2½ dl piskefløde 1½ dl cremefraiche 38 % korn af 1 vaniljestang 4 spsk....
Grøntsagstærte / æggekage med kylling Her er en sund, mættende og velsmagende ret. Ingredienser 1/8 renset selleri 2 skrællede gulerødder 2 kartofler m. skræl 1 porre 1/4 broccoli i små buketter 125 g. frossen...
Pestobagt fisk og kartoffelmos med sardeller Fremgangsmåde Pil hvidløgsfedet og blend det med rucola, basilikum, parmesan, pinjekerner og olie. Smag til med salt, peber og citronsaft. Fisken: Forvarm ovnen til 150 grader. Del fisken...
Selleri – karrysuppe med kylling Fremgangsmåde Brun kyllingen i en gryde med rapsolie. Tilsæt løg, hele hvidløget uden skal og karry. Sauter indtil karryen er fordelt. Tilsæt fond eller bouillon til det dækker. Skær...
Desserter / Julemad / Kager / Opskrifter
Opskrift på æbleskiver: 500 g mel 1 spsk. Sukker 1 tsk. Salt 3 tsk. Natron ca. 8 dl. Kærnemælk 4 æg. (Hviderne piskes stive og blandes i til sidst). Der bliver ca. 50 stykker....
Postkort fra Santa Maria – Piemonte – Comune di la Morra Et lille hyggeligt hotel med et fantastisk køkken. Hotellet har 5 værelser, hvoraf det ene er med lille balkon og milevid udsigt til...
Desserter / Kager / Opskrifter
Små sprøde hasselnøddekager med chokoladecreme. CA . 16 – 18 KAGER Kagerne kan spises alene eller serveres med fx pære-blommekompot med citronskal og kardemomme eller rabarberkompot med vanille. De kan også serveres til is....
Fasan gryde i himmelsk sauce 4-7 personer 2 fasaner (se tip) 15-20 tynde skiver god bacon 2 skalotteløg 2 små fed hvidløg 2 gulerødder 1 stykke knoldselleri salt og peber smør 4-5 hele, tørrede...
Desserter / Kager / Opskrifter
Apfelstrudel i Tilst Apfelstrudel Til 4 pers. (Er også god dagen efter…) Ingredienser: 150 gr hvedemel 1 æg 1 spsk olie ½ spsk. citronsaft 1 lille nip salt ca. 1 dl lunkent vand 50...
Dejlig aften 24. juni 2015 i rød stue med 4 retters fiskemenu med vine.