Müsli til morgenmaden

Müsli til morgenmaden

100 g blandede nødder
50 g græskarkerner
50 g hørfrø
100 g fuldkornshavregryn
3 spsk. rapsolie
3 spsk. ahornsirup

Alt blandes og bredes ud på bagepapir. Bages i ovnen 20 – 25 minutter ved 175 grader. Vendes et par gange undervejs.
Hold øje med det og tag det ud, når det er sprødt.
Afkøl og tilsæt 50 gram hakket hvid chokolade.

Alternativer / varianter

Müsli til morgenmaden

Ingredienser

  • 200g finvalsede havregryn
  • 50g blandet nødder (valnødder, hasselnøder, cachewnødder og/eller mandler)
  • 50g solsikkekerner
  • 50g græskarkerner
  • 50 g sesamfrø, hørfrø, hampefrø, groft kokosmel. Frit valg. Bland selv.
  • 50g flydende honning eller sirup
  • en halv tsk. Salt
  • en spsk. smør eller kokosolie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Hak nødder og bland alle de tørre ingredienser sammen
  2. Hæld honningen i mÿsli blandingen og rør det rundt
  3. Hæld müslien ud i en pande med smør eller kokosolie og lad det stege på lav varme til det er gyldent
  4. ELLER: Müsli kan bages på en bageplade med bagepapir ved 170 graders varme i ca. 15 – 20 min.

You may also like...