Limoncello – dessert
INGREDIENSER
4 dl piskefløde
1 spsk Tahitisk vanilje
2 eller 3 spiseskefulde Lemon Curd
Skal af en citron
¼ kop sukker eller mere, hvis du synes.
MERE OM KAGEN
1,2 dl italiensk Mascarpone eller flødeost
Køb eller (lav din egen se opskrift nedenfor) Citron Chiffonkage, skåret i cirkel for at passe til dit serveringsglas
½ kop Limoncello Simple Sirup *
Til Chiffon Cake:
2/3 kop Kagemel 2/3 kop (hvis du ikke har kagemel, brug almindeligt mel til alle formål)
1/1 kop sukker (1/4 kop)
1 tsk bagepulver (1 tsk)
Kniv salt, vaniljesalt, hvis du har noget
3-tsk vegetabilsk eller solsikke- eller vindruekærneolie
2 tsk vand
3 Æggeblommer
1 tsk Tahitisk vanilje
½ Citronskal
3 Æggehvider
3 tsk sukker (3 teskefulde)