Limoncello – dessert

INGREDIENSER

4 dl piskefløde

1 spsk Tahitisk vanilje

2 eller 3 spiseskefulde Lemon Curd

Skal af en citron

¼ kop sukker eller mere, hvis du synes.

MERE OM KAGEN

1,2 dl italiensk Mascarpone eller flødeost

Køb eller (lav din egen se opskrift nedenfor) Citron Chiffonkage, skåret i cirkel for at passe til dit serveringsglas

½ kop Limoncello Simple Sirup *

Til Chiffon Cake:

2/3 kop Kagemel 2/3 kop (hvis du ikke har kagemel, brug almindeligt mel til alle formål)

1/1 kop sukker (1/4 kop)

1 tsk bagepulver (1 tsk)

Kniv salt, vaniljesalt, hvis du har noget

3-tsk vegetabilsk eller solsikke- eller vindruekærneolie

2 tsk vand

3 Æggeblommer

1 tsk Tahitisk vanilje

½ Citronskal

3 Æggehvider

3 tsk sukker (3 teskefulde)

You may also like...