Laksefilét med gratineret portobello
Ingredienser til Laksefilét med gratineret portobello
(2 pers.)
500 g portobellosvampe
2 skalotteløg
1 spsk. smør
2 spsk. hakket persille
100 g mozzarella
2 laksefiléter
2 spsk. hakket dild
1 tsk. revet, usprøjtet citronskal
Salt og peber
Smør til stegning
Fremgangsmåde til Laksefilét med gratineret portobello
Børst svampene og bræk stokken af. Vælg 4 hatte ud og læg dem med lamellerne opad i et ovnfast fad. Skær resten af svampene og de 4 stokke i små tern og rist dem i smørret sammen med hakket løget i 5 min. Tilsæt persillen og smag til med salt og peber. Fordel svampeblandingen i de 4 hatte og drys osten over. Gratinér svampene i ovnen ved 225° i 10 min. Bland dild, citronskal, salt og peber og vend fileterne heri. Steg filéterne ved middelhøj varme i 3-4 min. på hver side og servér med en god tomatsalsa.