Havtaske med jordskokkesalat og stenbidderrogn
INGREDIENSER
HAVTASKE STEGT PÅ GRILLPANDE
• 1 stk. hel havtaske filletteret
• frisk rosmarin
• hvidløgsolie
• citron
• tomater
JORDSKOKKESALAT MED STENBIDERROGN
• friske jordskokker
• stenbiderrogn
• frisk pasta
• frisk rabarber
FRISKE BAGTE ASPARGES
• friske, grønne asparges
• citron
SVAMPE MED ÆG
• Portobellosvampe
• æg
• hakket hvidløg
• smør
TILBEREDNING
Havtaske: Fileter havtasken og fjern skindet.
Læg filetterne i et fad og spray dem med olie.
Stik frisk rosmarin ind i kødet og steg fisken på en grillpande.
Pres frisk citron over.
Halver tomater og læg dem ved siden af fisken.
Jordskokkesalat med stenbiderrogn: Skær jordskokker i fine skiver.
Kog pasta som efter anvisning på pakken.
Kom stenbiderrogn og jordskokker i den friskkogte pasta, efter vandet er hældt fra.
Snit rabarber fint og drys ud over pastaen.
Friske asparges: Pres frisk citron over asparges og krydr med salt og peber.
Skær jordskokker i fine skiver.
Hæld honning, citron og peber over.
Portobellosvampe med æg: Skær svampene i chunks.
Rist svampene på panden og kom en klat smør i til de har fået farve.
Drys med hakket hvidløg.
Med inspiration fra Claus Holm i TV2