Carpaccio smager bedst – og af mest – ved stuetemperatur, og forberedes derfor lige inden servering, men kan også “marinere” i køleskab ½ til 2 timer.
Husk at tage fadet ud en halv time før servering, og hæld i så fald lidt ekstra jomfru olivenolie over inden serveringen.
9 slags CARPACCIO – råt mørt kød for de seje!
Den klassiske med rucola og parmesan – tilsat olie og balsamico…
300 gram kalvefilet i papirtynde skiver.
Fordel skiverne på et stort fad eller på kuvert-tallerkner med:
1: Klassisk: Basilikumblade, tynde flager af Parmasan-ost, salt, friskkværnet peber og ryst Jomfru Olivenolie over efter smag
2: Erstat basilikum med Rucola salat
3: Med dressing af sennep, olivenolie og frisk persille
4: Med tynde skiver friske friske champignon, olivenolie og parmesan-flager
5: Med tynde skiver selleri, olivenolie, parmesan-flager og balsamico eddike
6: Med tynde skiver artiskok hjerte, olivenolie, parmesan-flager og balsamico eddike
7: Med tynde skiver fennikkel, olivenolie, parmesan-flager og balsamico eddike
8: Uuhmm! – med varm smeltet Gorgonzola ost og sprøde valnødder
9: med tynde skiver syrligt grønt æble, parmesanflager og basilikum