Bøf Lindstrøm
En svensk klassiker – Bøf Lindstrøm! Server bøfferne med coleslaw og ovnstegte grønsager.
Ingredienser til 2 portioner Bøf Lindstrøm
1 stk. æggehvide
salt og peber
2 tsk. oliemargarine
2,5 spsk. kapers
200 g hakket oksekød (max. 8 g fedt pr. 100 g)
100 g syltede rødbeder, i små terninger
1 stk. løg i små terninger
Fremgangsmåde
Bøf Lindstrøm
1. Kødet røres med rødbeder, løg, kapers, æggehvide, salt og peber.
2. Farsen fordeles fire lige store portioner. Hver portion trykkes godt sammen og formes til bøffer.
3. En pande varmes godt op, oliemargarinen tilsættes.
4. Bøfferne brunes på begge sider og steges færdig ved svag varme ca. 2-3 min på hver side.
Tips:
Tilsæt evt 100g revet sellerirod til farsen, det giver en dejlig smag og du får flere bøffer ud af det.