Julemedister 2014

Så blev der lavet 4 kilo julemedister med den gode gamle opskrift endnu engang. Er gået i arv gennem de seneste 50 år. Her er anvendt følgende udstyr til køkkenmaskinen (foto af dele til pølsehornet, så kan vi huske det til næste år) – Kenwood KMM770 Premier Major med blender og kødhakker

Den gamle opskrift på medisterpølse

1 kg magert svinekød og
¼ kg fersk spæk hakkes og
æltes med 2 revne løg

1 tsk stødt ingefær
½ tsk allehånde
2 tsk stødt peber
2 tsk salt
lidt kold suppe evt. fra sylte

Løg hakkes fint på køkkenmaskinen inden det hele æltes sammen.

Husk at tage kniven ud af kødmaskinen når pølsehornet påsættes. Tarmen lægges i blød i god tid.

640x360-julemedister-2014-12-03-14.11.59

640x360_kenwood_kmm770

640x360-julemediater-2015-11-23-15.17 640x360-julemediater-2015-11-23-15.18 640x360-julemediater-2015-11-23-17.06

 

You may also like...