Suppe fra Guatemala med Albondigas
Ingredienser:
For kødboller:
Hakket oksekød, 500 gr
Mynteblade (finthakket), 12
Cilantro (finthakket), 1/4 kop
Løg (finthakket) 1
Tomat (finthakket) 1
Salt, 1/2 tsk
Pepper, 1/4 tsk
Oksekødsuppe, 4 kopper
Chayote (julienned), 1
Gulerod (finthakket), 1
Porre (finthakket), 1
Kål (strimlet), 1/2
Pasta skaller (mini), 1/2 kop
Tilberedning:
I en stor skål blandes alle ingredienserne til frikadellerne sammen og formes til små kødboller.
I en stor gryde bringes bouillonen til lav simren, tilsæt grøntsager og derefter kødboller.
Top dem med pasta. Dæk og lad det simre ved svag ild i 30 minutter eller indtil grøntsagerne er møre, pasta er færdig og kødboller kogt igennem.
Serveres varm med tortillas.