Müsli til morgenmaden
Müsli til morgenmaden
100 g blandede nødder
50 g græskarkerner
50 g hørfrø
100 g fuldkornshavregryn
3 spsk. rapsolie
3 spsk. ahornsirup
Alt blandes og bredes ud på bagepapir. Bages i ovnen 20 – 25 minutter ved 175 grader. Vendes et par gange undervejs.
Hold øje med det og tag det ud, når det er sprødt.
Afkøl og tilsæt 50 gram hakket hvid chokolade.
Alternativer / varianter
Müsli til morgenmaden
Ingredienser
- 200g finvalsede havregryn
- 50g blandet nødder (valnødder, hasselnøder, cachewnødder og/eller mandler)
- 50g solsikkekerner
- 50g græskarkerner
- 50 g sesamfrø, hørfrø, hampefrø, groft kokosmel. Frit valg. Bland selv.
- 50g flydende honning eller sirup
- en halv tsk. Salt
- en spsk. smør eller kokosolie til stegning
Fremgangsmåde
- Hak nødder og bland alle de tørre ingredienser sammen
- Hæld honningen i mÿsli blandingen og rør det rundt
- Hæld müslien ud i en pande med smør eller kokosolie og lad det stege på lav varme til det er gyldent
- ELLER: Müsli kan bages på en bageplade med bagepapir ved 170 graders varme i ca. 15 – 20 min.